Imi place machiajul. Atat de mult, incat zilnic, “rup” youtube-ul uitandu-ma la tot felul de tutorialuri, si filmari, cu dorinta de a invata din ce in ce mai mult. Am deja un blog, unde scriu in limba engleza, dar mi-am dorit sa am si unul in romana, pentru ca ma pot exprima mai bine (recunosc, nu prea le am cu engleza).

Imi place si moda, urmaresc cu mare placere prezentarile. La fel, youtube-ul este plin de filmari care prezinta noile trenduri, si multe altele (despre care o sa vorbesc mai tarziu).

Imi place ideea de a avea un blog. De mult mi-am dorit, dar nu am avut curajul, si nici daruirea necesara sa il intretin. Am avut multe bloguri, care insa nu au rezistat mai mult de cateva saptamani. Ultimul, cel in care postez in limba engleza, are 6 luni, si sper sa reziste cat mai mult. Ma bucur ca am un loc unde sa imi pot exprima parerile, oricare ar fi acestea.

Nu imi propun sa schimb nimic, si nici sa “rup” blogosfera in doua; sunt doar multumita ca am un loc unde pot vorbi despre machiaj, moda, manichiura, si altele, in “liniste”.

Lectura placuta!